ΣΕ ΧΩΡΙΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ;


Είστε σε μια σχέση κι ίσως πλέον να θεωρείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει. Η κοπέλα σας, σας αγαπάει τόσο πολύ που ακόμη κι όταν σας λέει ότι κουράστηκε την αγνοείτε και σκέφτεστε ότι γκρίνια είναι και θα της περάσει.

Καμιά φορά, όμως, όχι μόνο δεν της περνά. Γυρνάτε στο σπίτι απλά και μόνο για να σας ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας και η σχέση πρέπει να λήξει εκεί. Εκπλήσσεστε κι απορείτε τι κάνατε λάθος, αλλά αν το ψάξετε πιο βαθιά το θέμα θα δείτε ότι για όλα υπάρχει μια λογική εξήγηση.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε τους πιο συνηθισμένους λόγους που μπορεί να αποτελέσουν την αιτία να σας χωρίσει η σύντροφός σας.

Είσαι κακόκεφος

Τη μια στιγμή είστε μες την καλή χαρά και την αμέσως επόμενη εκνευρίζεστε επειδή σας ρώτησε αν είναι όλα καλά. Δυστυχώς μπορεί να λέτε ότι η κακοκεφιά είναι χαρακτηριστικό των γυναικών, αλλά είστε και πολύ άντρες που αλλάζετε διάθεση με το παραμικρό. Κατανοητό και δεκτό ότι δε σας αρέσει να συζητάτε για τα αισθήματά σας, αλλά σκεφτείτε το κι αλλιώς. Σας ρωτάει διότι σας αγαπά και σας νοιάζεται.

Αντί, λοιπόν, να τα βάζετε μαζί μας επειδή σας ρωτήσαμε αν είστε καλά, πείτε μας ότι δεν έχετε όρεξη και θα προτιμούσατε να μείνετε για λίγο μόνοι πριν το συζητήσετε. Αν δε σας βγαίνει, πείτε μας ότι είστε καλά κι ευχαριστείστε μας για το ενδιαφέρον. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε για μας τις γυναίκες είναι ότι καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά από την πρώτη στιγμή που θα σας δούμε. Αν δεν θέλετε να σας ρωτάμε, βάλτε τα δυνατά σας και προσποιηθείτε ότι όλα είναι καλά.

Δεν είστε καλοί στο κρεβάτι

Μερικές φορές το σεξ είναι απλά κακό. Είναι λογικό στις αρχές να είστε λίγο άτσαλοι κι αβέβαιοι, αλλά αν το πράγμα συνεχίζεται μήνες μετά είναι άσχημο, για να πούμε το λιγότερο. Ρωτήστε μας αν μας αρέσουν συγκεκριμένες κινήσεις, ακούστε μας και δώστε προσοχή. Αν επικεντρώνεστε μόνο στον οργασμό σας, τότε χάνεται τα υπονοούμενα που σας δίνουμε για να καταλάβετε πότε απολαμβάνουμε κάτι.

Νιώθουμε παράξενα να σας πούμε τι μας αρέσει και τι όχι. Ανησυχούμε μη σκεφτείτε ότι το έχουμε εξασκήσει πολύ το άθλημα ή ότι σας προσβάλλουμε. Βρείτε μας, λοιπόν, κάπου στα μισά δίνοντας προσοχή και δημιουργώντας μια στενή σύνδεση μαζί μας στο κρεβάτι. Όταν σας λέμε ότι κάτι δε μας αρέσει, μην το κάνετε.

Είσαι "άνθρωπος των σπήλαιων"

Τίποτα δε μας θυμώνει περισσότερο από τις μονολεκτικές απαντήσεις, τα νεύματα, τα μουγκρητά ή την αργή εξέλιξη μιας συζήτησης όταν είστε απασχολημένοι αλλού και δε δίνετε προσοχή σε αυτά που λέτε. Εντάξει, ίσως δε σας αρέσουν τα τηλέφωνα, αλλά πρέπει να το κάνετε τόσο φανερά; Αν δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από το παιχνίδι ή το άρθρο που διαβάζετε, μη σηκώσετε το τηλέφωνο. Απαντήστε ή στείλτε μας ένα μήνυμα και πείτε μας ότι θα μιλήσουμε αργότερα.

Με άλλα λόγια επικοινωνήστε. Πείτε μας ότι είστε απασχολημένοι και θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.

Νομίζετε ότι μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό μας

Μας την σπάει όταν νομίζετε ότι ξέρετε όλα όσα σκεφτόμαστε από μια και μόνο κίνησή μας. Το ότι σας πήραμε τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουμε τα σχέδια σας για το Σαββατοκύριακο δε σημαίνει ότι ήδη ψάχνουμε νυφικά σε καταλόγους. Απλά, έχουμε κι εμείς ζωή, φίλους, δουλειά κι ένα σωρό άλλα και πρέπει να προγραμματιστούμε ανάλογα.

Εκτός αν θέλετε να σας το ακυρώσουμε τελευταία στιγμή επειδή δεν μπήκαμε στον κόπο να επιβεβαιώσουμε τα σχέδια που κάνατε.

Λέτε ψέματα

Ας πούμε ότι καταλαβαίνουμε γιατί λέτε ψέματα. Θέλετε να αποφύγετε σκηνές και δράματα. Αλλά, φίλε άντρα, αν είναι να πεις ψέματα φρόντισε να είσαι πολύ καλός διότι συνήθως ξέρουμε πότε μας δουλεύεις και αν είμαστε έξυπνες θα σας τσακώσουμε επειδή δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα όσα λέτε. Βασικά δίνουμε προσοχή στα πάντα και ξέρουμε πότε η κατάσταση είναι περίεργη.

Κι όταν σας ρωτήσουμε γιατί μας είπατε ψέματα, λέτε ότι είναι επειδή ξέρατε πώς θα αντιδράσουμε. Όχι, δεν ξέρατε. Δε μας δώσατε την ευκαιρία.

Μας συμπεριφέρεστε διαφορετικά μπροστά στους φίλους σας

Δε μιλάμε για την αλλαγή στη δημόσια έκφραση των συναισθημάτων σας. Οι περισσότερες γυναίκες δε σας ντροπιάζουμε και δεν κρεμόμαστε από πάνω σας όταν είστε με τους φίλους σας. Ξέρουμε τι σας κάνει να μοιάζετε με τον τύπο που έχει μια απαιτητική σύντροφο. Αλλά το να αλλάζετε το ύφος και τον τόνο με τον οποίο μας μιλάτε μπροστά στους φίλους σας, απλά και μόνο για να τους δείξετε ποιος φορά τα παντελόνια, αυτό όχι, δεν το δεχόμαστε. Αντιθέτως, αποτελεί λόγο χωρισμού και μάλιστα άμεσου.

Δε μας ακούτε

Μερικές φορές θέλουμε απλά να μας ακούσετε. Είναι όμορφο και γλυκό που θέλετε να λύσετε τα προβλήματά μας. Αυτό, όμως, που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι δε ψάχνουμε πάντα για λύση. Αφήστε μας να τελειώσουμε αυτό που έχουμε να πούμε και μετά πείτε μας τη γνώμη σας. Ακόμη κι αν διαφωνείτε μαζί μας.

Αν θέλαμε κάποιο να μας βρει απλά τη λύση θα πηγαίναμε στον μπαμπά μας.

Συμπεριφέρεστε με τρομερή μυστικοπάθεια ή αμύνεστε

Αν τα παίρνετε στο κρανίο επειδή σας ρωτήσαμε ποιος ήταν στο τηλέφωνο, λογικό είναι να υποθέσουμε ότι κάτι μας κρύβετε. Μια γυναίκα, ένα έγκλημα.. Κάτι τελοσπάντων. Μη μας βγαίνετε, λοιπόν, στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι έχουμε θέματα εμπιστοσύνης, είμαστε τρελές και παραφερόμαστε. Συνήθως όταν αισθανόμαστε πως κάτι δεν πάει καλά, έχουμε δίκιο. Οπότε δεχτείτε ότι σας τσακώσαμε και αντιμετωπίστε το σαν άντρες.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.