ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΜΠΛΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ


Είναι λίγο περίεργο το θέμα με εμάς τις γυναίκες και τον τρόπο που φερόμαστε μέσα στη σχέση. Ενώ προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα ο εαυτός μας και να κάνουμε τον σύντροφό μας να μας αγαπήσει ακριβώς γι' αυτό που είμαστε, είναι κάποια πράγματα που όσος καιρός κι αν περάσει θα μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και να τα αποφεύγουμε.

Πιο κάτω ακολουθεί μια λίστα με όλα αυτά. Είμαι σίγουρη ότι είναι κι άλλα πολλά, αλλά με αυτά σίγουρα ταυτιζόμαστε, αν όχι όλες, οι περισσότερες.

Δε ρευόμαστε ποτέ μπροστά τους

Ακόμη κι αν έχουμε μόλις πιει σόδα για να χωνέψουμε θα κρατηθούμε και δε θα αφήσουμε να ακουστεί. Μπορεί ο καλός μας να κάνει διαγωνισμό ρεψίματος με τους φίλους του σε κάθε ευκαιρία, αλλά εμείς δεν τολμάμε ούτε ένα μικρό αθόρυβο ρεψιματάκι μπροστά τους. Το θεωρούμε καθαρά ανδρικό προνόμιο.

Δεν αεριζόμαστε

Ποτέ και για κανένα λόγο. Αν τύχει καταλάθος να ρευτούμε μπροστά τους, το να αεριστούμε είναι εντελώς εκτός ορίων. Όλοι θυμόμαστε την περιβόητη σκηνή στο Sex & the City όπου η Carrie αερίζεται καταλάθος ενώ είναι με τον Mr. Big. Ναι, δεν χάθηκε κι ο κόσμος και ναι δε θα μας κατακρίνει ο σύντροφός μας ούτε και θα μας αγαπάει λιγότερο, αλλά εμείς οι ίδιες σίγουρα θα τα βάλουμε με τον εαυτό μας εάν κάνουμε κάτι τέτοιο ενώ είμαστε μαζί του.

Δε βρίζουμε

Μπορεί πίσω από το τιμόνι όταν είμαστε μόνες να βρίζουμε και μάλιστα άσχημα, μπροστά στο ταίρι μας, όμως, πλένουμε το στόμα με αγιασμό και μιλάμε με το γάντι. Φροντίζουμε να είμαστε ευγενικές και γλυκομίλητες και κρατάμε τα υπόλοιπα για όταν θα είμαστε μόνες.

Δε φτύνουμε

Είναι ομολογουμένως αντι-αισθητικό. Γενικώς. Πόσο μάλλον όταν το κάνουμε μπροστά στον σύντροφό μας.

Δεν ξυριζόμαστε μπροστά του

Όσο κι αν μας το παρουσιάζουν διεγερτικό και σέξι στις ταινίες, αποφεύγουμε να το κάνουμε όταν ο σύντροφος μας, μας βλέπει. Δεν είναι κι ότι καλύτερο να μας βλέπει ενώ προσπαθούμε να ξυρίσουμε δύσβατες περιοχές, παίρνοντας περίεργες πόζες για να το πετύχουμε.

Στην ουσία ξέρουμε πως ότι κι αν κάνουμε θα συνεχίσουν να μας αγαπούν και να μας νοιάζονται εξίσου. Από την άλλη, ποτέ δεν έβλαψε και κανένα η προσπάθειά μας να κρατήσουμε τη θηλυκότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.