5+1 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΤώρα που έπεσαν λίγο οι θερμοκρασίες, είναι ευκαιρία να αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού και πάλι. Τι κι αν δεν μπορείτε να βγαίνετε τόσο συχνά έξω ή αν βλέπετε λίγο πιο αραιά τους φίλους σας? Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι, ενώ η βροχή ή το κρύο έξω κάνουν τα δικά τους. Οι δραστηριότητες που σας προτείνουμε θα σας φέρουν πιό κοντά και ίσως σας κάνουν να δείτε με καλύτερο μάτι τις κρύες εποχές του χρόνου.

1. Δείτε μία ταινία

Οκ μπορείτε να δείτε ταινία όλες τις εποχές, το παραδεχόμαστε. Ωστόσο, το Φθινόπωρο μπορείτε να φτιάξετε ζεστές σοκολάτες, να κάτσετε κοντά-κοντά στον καναπέ, κουκουλωμένοι με κουβέρτες και να γελάσετε ή να συγκινηθείτε με την ησυχία σας.

2. Φτιάξτε ενα παζλ 

Ακόμα και η αγορά του παζλ θα είναι μία ξεχωριστή δραστηριότητα για εσάς. Θέλετε κάτι που να μοιάζει με πίνακα ή ένα τοπίο? Ίσως κάτι που να σας θυμίζει ένα κοινό σας ταξίδι? Ότι και να αποφασίσετε,μόλις το βρείτε, τρέξτε γρήγορα στο σπίτι και ανοίξτε το. Οι ώρες που θα περάσετε,βρίσκοντας τα κομμάτια, θα σας γεμίσουν με πολλά συναισθήματα. Χαράς κάθε φορά που βρίσκετε ένα κομμάτι που ταιριάζει,παράπονο όταν δεν ταιριάζει και, το καλύτερο, περηφάνιας όταν το ολοκληρώσετε και βάλετε μαζί το τελευταίο κομμάτι.

3. Χαρίστε ο ένας στον άλλον ένα μασαζ 

Το μασαζ όταν κάνει κρύο μπορεί να γίνει μία ξεχωριστή εμπειρία. Χαμηλός φωτισμός, κεριά με τα αγαπημένα σας αρώματα και αιθέρια έλαια. Ίσως και μια playlist με χαλαρωτικά κομμάτια. Το σίγουρο είναι ένα : Είτε θα είστε άπο την πλευρά που δέχεται το μασαζ και θα μπορείτε να αφεθείτε στο τρυφερό άγγιγμα και τις μυρωδιές είτε είστε άπο την πλευρά που το προσφέρει και θα γλιστράνε τα χέρια σας ελεύθερα πάνω στο σώμα του/της συντρόφου σας, θα το απολαύσετε!

4. Φτιάξτε ένα φαγητό 

Σε ποιόν δεν αρέσει να τρώει ? Και πόσο μάλλον όταν το έχει δημιουργήσει με τα χέρια του. Φανταστείτε λοιπόν να τρώτε μαζί το δημιούργημά σας!.. Ψάξτε λοιπόν για μία συνταγή που σας αρέσει, σηκώστε τα μανίκια και παίξτε με τα υλικά και τις μυρωδιές τις κουζίνας. Σε λίγη ώρα θα είσαστε στο τραπέζι και θα δοκιμάζετε το κοινό σας φαγητό. Bon appetite!  

5. Παίξτε ένα παιχνίδι 

Δεν έχει σημασία τι παιχνίδι θα είναι. Θα μπορούσε να είναι ένα βίντεο-παιχνίδι και να λύνετε γρίφους, θα παλεύετε κατά του εγκλήματος ή και να παλέυετε ο ένας με τον άλλον! Θα μπορούσε αντίθετα να είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά ή ένα επιτραπέζιο. Θα θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια, θα γελάσετε, θα μουτρώσετε, θα είστε σε ένταση ... άλλα θα το ευχαριστηθείτε. Το έπαθλο μπορείτε να το διαλέξετε εσείς !

6. Φτιάξτε την δική σας λίστα 

Υπάρχουν πράγματα που θέλατε κατα καιρούς να κάνετε ο καθένας ξεχωριστά. Και είτε το ξεχνάγατε είτε δεν βρίσκατε την παρέα. Ευκαιρία λοιπόν τώρα να τα κάνετε πραγματικότητα. Καθήστε μαζί και φτιάξτε την δική σας Bucket List. Θα μπορούσε να είναι να μάθετε να κάνετε κεριά, να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε ένα μουσικό όργανο ή μια ξένη γλώσσα... Οι επιλογές είναι ατελείωτες! Ακόμα και η δημιουργία της λίστας είναι ευχάριστη άπο μόνη της, πόσο μάλλον όταν θα ξεκινήσετε μαζί κάτι που θέλατε καιρό.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.