ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΩΤΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ


Μιας και καταγόμαστε από διαφορετικούς πλανήτες, άντρες και γυναίκες, οι απορίες που έχουμε οι μεν για τους δε είναι πολλές.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε τις απορίες που θα ήθελαν να κάνουν οι άντρες αναγνώστες μας μαζί με τις απαντήσεις μας, όσο πιο ειλικρινείς κι ακομπλεξάριστες θα μπορούσαν να ήταν.

1. Γιατί συνεχίζετε να μας πετάτε υπονοούμενα; Αφού βλέπετε ότι δεν τα πιάνουμε

Πιστεύουμε απλά ότι αν είναι κάτι που το θέλετε όσο κι εμείς θα καταλάβετε και θα δράσετε. Αν είναι να σας το σερβίρουμε στο πιάτο χάνει τη μαγεία του και γινόμαστε λιγότερο ενθουσιώδεις.

2. Πραγματικά τι περιμένετε να σας πούμε όταν μας ρωτάτε "Είμαι χοντρή;"

Θα καταλάβουμε από το ύφος σας και μόνο. Συν ότι ο πανικός που σας πιάνει με το που ακούσετε την ερώτηση μας κάνει να κρυφογελάμε.

3. Τι βάζετε μέσα σε αυτές τις τεράστιες τσάντες;

Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Προσωπικά, αυτή τη στιγμή μέσα στην τσάντα μου έχω ένα τετράδιο με στυλό, φορτιστή για το κινητό, το tablet μου, αποσμητικό, άρωμα, τα κλειδιά μου, τα γυαλιά ηλίου μου, τα γυαλιά μυωπίας μου, κάτι αποδείξεις, το πορτοφόλι μου κι ένα ξεχασμένο κραγιόν.

4. Γιατί δεν αναλαμβάνετε ποτέ ευθύνη για τα λάθη σας και φταίμε πάντα και για όλα εμείς;

Δεν είναι ότι φταίτε για όλα εσείς μωρέ, είναι που μας βολεύει καλύτερα έτσι. Αν μας υποδείξετε πού φταίμε, όμως, θα σας απολογηθούμε.

5. Τι συζητάτε για' μας όταν δεν είμαστε μπροστά

Τα πάντα! Με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια...

6, Γιατί μας γδύνετε με τα μάτια και με το που σας κοιτάμε εμείς κοιτάτε αλλού;

Αν θέλαμε να καρφωθούμε και να σας πούμε ξεκάθαρα ότι μας αρέσετε θα ερχόμασταν να σας μιλήσουμε. Έτσι απλά σας κάνουμε πάσα την μπάλα και περιμένουμε ανταπόκριση.

7. Γιατί θυμώνετε όταν σηκώνουμε το κάθισμα της τουαλέτας; Θα προτιμούσατε να το κατουρούσαμε;

Και βέβαια όχι! Αλλά κατεβάστε το αφού τελειώσετε. Συνήθως το κατουράτε ούτως ή άλλως από τη μέσα μεριά κι όταν το κατεβάσουμε γεμίζουν τα χέρια μας κάτουρα. Τα δικά σας κάτουρα! Για να μην αναφέρω πόσες φορές την πατήσαμε και κοντέψαμε να βρεθούμε μέσα στη λεκάνη επειδή δεν προσέξαμε το κάθισμα που ήταν ανεβασμένο.

8. Μπορείτε να διαβάσετε τη σκέψη μας; Επειδή πολλές φορές υποθέτετε ότι διαβάζουμε τη δικιά σας

Είναι αυτό που λέγαμε πριν για τα υπονοούμενα! Θέλουμε κάποια πράγματα να τα σκέφτεστε από μόνοι σας. Ναι, είμαστε λίγο ψυχοπαθείς μερικές φορές.

9. Πότε πρέπει να σταματήσουμε να σας κυνηγάμε;

Όταν κουραστείτε ή όταν έχουμε κάνει περιοριστικά μέτρα εναντίον σας. Γενικά, όμως, απολαμβάνουμε την προσοχή που μας δίνετε.

10. Συγκρίνετε το μέγεθός μας με των πρώην σας;

Ναι, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο νομίζετε.

11. Πόσο θα ξενερώνατε με έναν 30χρονο παρθένο;

Δεν θα ξενερώναμε, αλλά έλα τώρα! 30χρονος και παρθένος; Με τίποτα! Εκτός αν αναφέρεστε στο ζώδιο και σας παρεξηγήσαμε.

12. Γιατί δεν πηγαίνετε ποτέ μόνες στην τουαλέτα;

Επειδή θέλουμε να σας κουτσομπολέψουμε, φυσικά. Καλά, εν μέρει ισχύει κι αυτό. Μπορεί απλά να χρειαζόμαστε κάτι από την φίλη μας που δεν θέλουμε να ξέρετε (βλέπε σερβιέτα ή κραγιόν) ή να νιώθουμε ανασφάλεια να διανύσουμε μόνες μας όλη την απόσταση μέχρι την τουαλέτα ενώ άλλοι άντρες μας καρφώνουν με το βλέμμα τους.

13. Θα μας αφήνατε λόγω μιας δυσλειτουργίας του εργαλείου μας μια από τις φορές που είμαστε μαζί;

Για μια φορά σίγουρα όχι. Ούτε κι αν δεν συμβαίνει συχνά. Εκτός αν υπάρχουν κι άλλα θέματα στη σχέση, οπότε ίσως αυτό να μετρήσει ως άλλο ένα μείον σας.

14. Γιατί δεν ξέρετε ποτέ τι θέλετε να φάτε;

Απλά δεν ξέρουμε. Το ένα μας παχαίνει, το άλλο μας πέφτει βαρύ.. Σαλάτα δεν θέλουμε διότι θα μας περάσετε για σνομπ και δήθεν. Δώστε μας 3-4 επιλογές από τις οποίες θα πρέπει να διαλέξουμε κι αφήστε να αποφασίσουμε ανάμεσα σ' αυτές.

15. Όταν σας κοιτάμε επίμονα, αλλά διακριτικά το προσέχετε;

Δεν έχω συναντήσει ακόμη άντρα που να κοιτάει διακριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.