ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΕΑ


Είστε λίγο καιρό μαζί και βλέπετε ότι αρχίζετε να αφήνεστε και τα κορμάκια σας να χαλάνε. Το γυμναστήριο σας την σπάει και δεν ξέρετε τι να κάνετε.

Ορίστε μερικοί εύκολοι τρόποι να γυμναστείτε παρέα.

Σεξ

Και όμως το σεξ έχει αποδειχτεί ότι καίει θερμίδες και μάλιστα αρκετές. Ειδικά αν επιχειρήσετε και ποιο δύσκολες στάσεις διπλό το κέρδος!

Περπάτημα

Βγείτε μια βόλτα μέχρι το πάρκο ή την παραλία και κάντε το βηματάκι σας πιο γοργό. Θα αλλάξετε και σκηνικό, θα αφήσετε και τα κινητά, θα συζητήσετε και θα κάψετε και τα παχάκια που μαζεύονται.

Ποδηλασία

Όχι, τα ποδήλατα δεν είναι μόνο για τα παιδάκια. Για την ακρίβεια ξανάρχονται στη μόδα. Και τα παιδικά σας χρόνια θα θυμηθείτε και όλο το κορμί σας θα γυμνάσετε και παρεούλα με το ταίρι σας θα είστε.

Κολύμβηση

Αν δεν το έχετε με τη χειμερινή κολύμβηση, τότε το άθλημα αυτό προσφέρετε μόνο για το καλοκαίρι. Εκεί, λοιπόν, που θα κάνετε την ηλιοθεραπεία σας παραβείτε το ταίρι σας μέχρι μέσα. Θα αναζωογονηθείτε στη στιγμή.

Χορός

Και θα μάθετε κάτι καινούριο και θα κάψετε τα λύπη. Θα δείτε και τον σύντροφό σας με άλλο μάτι κι ίσως ερωτευθείτε από την αρχή. Extra bonus για το ταγκό.

Προγράμματα προσαρμοσμένα σε ζευγάρια

Είτε αυτό είναι yoga, είτε pilates, είτε απλή αεροβική, το πλεονέκτημα σε αυτή την κατηγορία είναι ότι οι ασκήσεις αυτές είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο που ενισχύουν τη σχέση του ζευγαριού και καλλιεργούν την εμπιστοσύνη και την αλληλεξάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.