ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ


Την έκανες τη μαλακία και τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις. Δεν άντεξες και ομολόγησες την κουτσουκέλα σου, σε έπιασαν στα πράσα, το ανακάλυψαν εκ των υστέρων.. δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Το θέμα είναι ότι τον άνθρωπό σου τον αγαπάς πραγματικά και δεν θες να τον χάσεις.

Δύσκολη η θέση σου κι ακόμη δυσκολότερη η θέση στην οποία βρέθηκε το ταίρι σου. Τι κάνεις για να μπορέσεις να το ξανακερδίσεις;

1. Δώστε χρόνο στο ταίρι σας

Το να προσπαθήσετε να μιλήσετε και να δικαιολογηθείτε στο ταίρι σας ενώ ακόμη προσπαθεί να χωνέψει το τι έγινε είναι εντελώς ανούσιο. Δώστε χρόνο να υποχωρήσει η οργή, δηλώνοντας ότι θέλετε να συζητήσετε περαιτέρω το θέμα όταν αυτό θα είναι εφικτό.

2, Κάντε την αυτοκριτική σας

Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στην απιστία και γιατί. Θέλετε όντως να κερδίσετε πίσω τον άνθρωπό σας ή το βλέπετε εγωιστικά επειδή σας πιάσανε στα πράσα;

3, Εξηγήστε τι σας έφερε εδώ

Εξηγήστε στο ταίρι σας πώς οδηγηθήκατε στην απιστία; Είναι κάτι που έκανε και σας ενόχλησε; Ήταν κάτι άλλο; Χτίστε μια βαθύτερη συζήτηση που ίσως φέρει στην επιφάνεια θέματα που δεν είχατε τη δύναμη να αναλύσετε προηγουμένως.

4. Ξανακέρδισε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου

Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Να αποδείξετε έμπρακτα ότι έχετε μετανιώσει για αυτό που έγινε και δεν προτίθεστε να το επαναλάβετε. Θα πάρει χρόνο και θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με δυσπιστία και ξεσπάσματα.

5, Σεβαστείτε την απόφαση που θα πάρει

Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και παρόλα αυτά το ταίρι σας (ή μέχρι πρότινος ταίρι σας) θέλει να τερματίσει τη σχέση σας, τότε δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας και απομακρυνθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.