ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γνωριστήκατε τυχαία σε ένα πάρτι ή σε μια κοινωνική υποχρέωση κι αμέσως κολλήσατε. Ανταλλάξατε τηλέφωνα κι είπατε ότι θα κανονίσετε μια από αυτές τις μέρες να βγείτε οι δυο σας για να γνωριστείτε καλύτερα.

Το ερώτημα τώρα είναι πού θα πάτε και τι θα κάνετε;

Οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με γούστα και των δυο σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι η γενική ιδέα είναι να μπορέσετε να μιλήσετε άρα σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε κλαμπάκια, μπαράκια με δυνατή μουσική και σινεμά.

1, Εστιατόριο

Αν και αρκετά προβλέψιμο, είναι η πλέον ασφαλής επιλογή για το πρώτο ραντεβού. Εξάλλου τώρα πια υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα τα γούστα, είτε διαλέξετε γκουρμέ καταστάσεις με κεριά και απαλή μουσική, είτε μια παραδοσιακή ταβερνούλα. Μπορείτε να συζητήσετε δειπνώντας κι αν το πράγμα δεν πάει καλά μπορείτε να το διαλύσετε με το που τελειώσετε με το φαγητό σας.

2, Καφετέρια

Μια άλλη εξίσου ασφαλής επιλογή, ειδικά αν η έξοδός σας προγραμματίστηκε για το απόγευμα είναι να πάτε για ένα καφεδάκι. Σημεία ρομαντικά κι απόμερα υπάρχουν επίσης πολλά κι αν όλα πάνε καλά μπορείτε να συνεχίσετε τη βραδιά σας αλλού.

3, Bowling ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα δεν απαιτεί ιδιαίτερη μυική κούραση

Σίγουρα εδώ κερδίζετε και βαθμούς πρωτοτυπίας και έχετε την ευκαιρία για μια πρώτη φυσική επαφή. Μπορείτε να συζητήσετε διασκεδάζοντας και να γνωρίσετε και την ευχάριστη πλευρά του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας.

4. Theme Parks ή Luna Parks

Και πάλι είναι μια πρόταση την οποία δε θα περιμένει και θα εντυπωσιαστεί. Θα επικεντρωθείτε στο να διασκεδάσετε και να ξαναγίνετε παιδιά. Μπορείτε να της κερδίσετε κι εκείνο το αρκουδάκι που βλέπετε στις ταινίες και να φύγετε από εκεί σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι.


5, Βόλτα στο πάρκο

Όχι, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Απαιτεί καλό προσχεδιασμό. Οργάνωσε ένα πικνίκ, νοίκιασε και δυο ποδήλατα ή αν απολαμβάνετε κι οι 2 το διάβασμα, ζήτησέ της να φέρει και το βιβλίο της μαζί. Θα συζητήσετε, θα κάνετε τη βόλτα και θα δείξετε κι ένα κομμάτι από εσάς.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας το σημαντικότερο είναι να είστε ο εαυτός σας έτσι ώστε να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν γι' αυτό ακριβώς που είστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.