Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ


Κι αφού όλα βαίνουν καλώς μεταξύ σας, αποφασίζετε ότι ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε και τους φίλους του. Το άγχος είναι, σαφώς, αυξημένο μιας και θα γνωρίσετε τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής του, καμιά φορά σημαντικότερα κι από την ίδια του την οικογένεια.

Τι θα φορέσω; Πώς θα συμπεριφερθώ; Τι θα πω;

Βαθιές αναπνοές και πάμε, έχοντας πάντα κατά νου ότι άμα κερδίσατε την καρδιά του, σίγουρα μπορείτε να κερδίσετε και τους φίλους του. Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι δεν λέει το ρητό; Δεν μπορεί να διαφέρουν και τόσο από τον ίδιο.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Τι θα φορέσω:

Κατ' αρχήν πρέπει να ξέρετε πού θα βγείτε κι αναλόγως θα ντυθείτε. Δε λέει τώρα να πάτε απογευματάκι για καφέ με το φόρεμα που είχατε φορέσει στο γάμο της ξαδέρφης σας! Μια καλή ιδέα είναι το τζινάκι με την ανάλογη μπλούζα και αξεσουάρ. Κάτι διακριτικό και κομψό είναι πάντα η ασφαλέστερη επιλογή. Και προσοχή με το μακιγιάζ. Μην το παρακάνετε. Η φυσική ομορφιά είναι πάντα η καλύτερη.

Πώς θα συμπεριφερθώ:

Να είστε απλά ο εαυτός σας. Μπείτε στη συζήτηση και κάνετε σχόλια πάνω στο θέμα για το οποίο συζητούν. Αν πάλι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τι λένε μπορείτε να αλλάξετε το θέμα ευγενικά. Εννοείται ότι δεν θα συζητήσετε μαζί τους περί μόδας. Μια ατάκα τύπου "Ωραίο το κινητό σου. Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ το ίδιο, μου το προτείνεις;" θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση και να στρέψει τη συζήτηση σε μια κατεύθυνση που θα σας βοηθήσει να συμμετάσχετε.

Πώς ξέρω αν με συμπάθησαν:

Αν βλέπετε ότι μιλάτε για ώρα, σας απευθύνουν το λόγο και το όλο πράγμα έχει ροή τότε τους έχετε κερδίσει. Στην τελική αυτά τα πράγματα πολλές φορές τα νιώθουμε. Υπάρχει μια κάποιου είδους χημεία που μας δίνει να καταλάβουμε ότι έχουμε κερδίσει τον άλλο.

Και απλά να θυμάστε. Τον σύντροφό σας τον κερδίσατε και σας αγάπησε για αυτό ακριβώς που είστε κι έτσι θα κερδίσετε και τους φίλους του.
                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.