ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΒΡΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;


Σε συνέχεια του άρθρου μας "Μίλα της βρόμικα", πολλές αναγνώστριές μας επικοινώνησαν μαζί μας ζητώντας μας να τις βοηθήσουμε με το συγκεκριμένο θέμα μιας και ντρέπονται να αρχίσουν ή έστω να μπουν σε μια τέτοια συζήτηση.

Κοριτσάκια μου γλυκά, ο πιο διαδεδομένος κι εύκολος τρόπος μιας και δεν απαιτεί και face to face contact είναι να του στείλετε ένα μήνυμα στο οποίο να του λέτε πόσο σας άρεσε αυτό που κάνατε τις προάλλες κι ότι το βράδυ  θα θέλατε να επαναληφθεί.

Σίγουρα μετά από ένα τέτοιο μήνυμα δε θα βλέπει την ώρα να βρεθείτε οι δυο σας. Και τώρα θα μου πείτε και μετά τι; Μετά μπορείτε απλά να του κάνετε πάσα την μπάλα κι ενώ είστε ακόμη στην αρχή να τον ρωτήσετε τι θέλει να σας κάνει. Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα τον ερεθίσει ακόμη περισσότερο, αλλά θα σας βοηθήσει κι εσάς να συνεχίσετε μιλώντας του αντίστοιχα.

Αφού προχωρήσει το πράγμα κι έχετε αφεθεί και οι δυο, θα σας είναι και πιο εύκολο να απελευθερωθείτε περισσότερο και να του μιλήσετε με βρομόλογα. Το γεγονός ότι δεν τον έχετε συνηθίσει σε τέτοια σίγουρα λειτουργεί υπέρ σας μιας και τον εξιτάρετε ακόμα παραπάνω.

Ε, κι όταν πια σταματήσετε να ντρέπεστε μπορείτε να του πετάτε sexy μηνυματάκια ή να του ψιθυρίζετε φράσεις σε άκυρες στιγμές για να τον τρελαίνετε και να τον κάνετε να σας ποθεί όλο και περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.