ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο φίλος Χ. επικοινώνησε μαζί μας για να μας εκμυστηρευτεί τη δικιά του ιστορία και να ζητήσει τη βοήθεια κα την άποψή μας περί του θέματος και σας την παραθέτουμε πιο κάτω ελαφρώς παραποιημένη για να μην προδώσουμε την ταυτότητα του αναγνώστη μας.

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι online, κορίτσι γνωρίζει αγόρι online. Αγόρι ερωτεύεται κορίτσι κι αποφασίζει να πετάξει σχεδόν στην άλλη άκρη του κόσμου για να την βρει.

Αν αυτό ήταν ταινία θα κέρδιζε πολλές ρομαντικές καρδιές και θα έσπαγε ταμία. Αυτό όμως είναι η αληθινή ζωή, η πραγματικότηατα, όπου τα πράγματα δεν είναι πάντα ονειρικά και όμορφα.

Όταν, λοιπόν, ο Χ. φτάνει στην Αμερική βρίσκει την Α. με την οποία βγαίνουν για φαγητό και κάπου εκεί μαθαίνει ότι η ιστορία τους δεν μπορεί να έχει μέλλον, μιας και η ίδια έχει ήδη σχέση. Και κάπως έτσι ο Χ. προσγειώνεται ανώμαλα.

Πώς θα μπορούσε να δράσει διαφορετικά ο Χ., τότε, για να αποτρέψει αυτή την ερωτική απογοήτευση;

Όταν γνωρίζουμε ένα άτομο ποτέ δεν υποθέτουμε ότι είναι single ακόμη κι αν δεν κάνει αναφορά στο ταίρι του. Ειδικά εάν είναι επιθυμία μας να κάνουμε μια γνωριμία σε πιο προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να ξέρουμε πού βαδίζουμε από την αρχή.

Ποτέ δεν ταξιδεύουμε μόνοι, έτσι ώστε εάν το ταξίδι και το ειδύλιο δεν εξελιχθεί όπως το περιμέναμε, να έχουμε μια παρέα να απολαύσουμε το υπόλοιπο ή έστω ένα άτομο να μας συμπαρασταθεί.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να γνωρίζει άλλο ένα άτομο πού πηγαίνουμε και γιατί, για λόγους ασφάλειας. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί μια γνωριμία που έχεις κάνει online. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, λοιπόν. 

Ενημερώνουμε το άτομο του ενδιαφέροντός μας ότι σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε μέχρι εκεί αποκλειστικά και μόνο γι'αυτό, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένο και να φροντίσει να είναι διαθέσιμο ή έτσι ώστε να μας αποτρέψει από κάτι τέτοιο σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμεί κάτι παραπάνω από μια ιντερνετική φιλία.

Σαφώς ο έρωτας είναι τυφλός κι ότι και να λέμε τα ξεχνάμε όλα στο πρώτο καρδιοχτύπι, αλλά αυτά τα απλά βηματάκια ίσως μας γλυτώσουν από χειρότερο πόνο αργότερα.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.