ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΚΑ


Το σεξ για την γυναίκα είναι κάθε φορά σαν ένας καινούργιος κόσμος.

Εαν είναι η διάθεσή της ρομαντική, θέλει να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Κεριά, ένα ελαφρύ άρωμα στον αέρα, απαλή μουσική... Να νιώσει οτι ξεφεύγει τελείως άπο την καθημερινότητα και ζει μέσα σε ένα όνειρο που υπάρχετε μόνο εσείς οι δύο.

Όμως δεν είναι μόνο ρομαντικές. Υπάρχουν πολλά κομμάτια μέσα σε κάθε γυναίκα που περιμένουν τον κατάλληλο άντρα για να τα ξυπνήσει. Και το ίδιο ισχύει και για την άτακτή τους πλευρά.

Τα βρόμικα λόγια βγάζουν στην επιφάνεια όλα αυτά που μία γυναίκα δεν θέλει να δείξει στην καθημερινότητά της. Μερικές φορές δεν τα έχει πει ούτε στην καλύτερή της φίλη.

Έχει φαντασιώσεις που την εξιτάρουν άλλα ντρέπεται να τις μοιραστεί, λέξεις που την ερεθίζουν όσο ποτέ και την διάθεση, μία στο τόσο, να αφεθεί τελείως στα χέρια και τις λέξεις του παρτενέρ της.

Ως άντρας λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να δεις, εσύ και μόνο εσύ, αυτή της την πλευρά. Αρκεί να κινηθείς με τον σωστό τρόπο.

Κάποια στιγμή εκτός κρεβατιού, μάθε για τα πράγματα που την εξιτάρουν. Είτε ως φαντασιώσεις είτε ως λέξεις. Και κράτα τα στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Όταν λοιπόν βρεθεί η ευκαιρία να βγάλετε και οι δύο τα πιο ζωώδη σας ένστικτα, είναι ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσεις προς όφελός σας.

Μίλησέ της βρόμικα, φώναξέ την με λέξεις που δεν θα τολμούσες να την πεις σε άλλες στιγμές. Παρομοίασέ την με πράγματα και καταστάσεις ανήθικες ως και υποτιμητικές.

Αν είναι πράγματα που φαντασιώνεται, θα βγάλουν στην επιφάνεια μια γυναίκα που δεν θα είχες δει ποτέ. Πιό άγρια παθιασμένη και έτοιμη για όλα. Θα το ξέρεις αν μη τι άλλο, μέσα άπο τους ήχους που θα βγάζει όταν θα ακούει τα δικά σου λόγια.

Μερικές φορές άσε λοιπόν τα προσχήματα έξω άπο το κρεβάτι. Φτιάξε για αυτήν έναν κόσμο γεμάτο αισχρόλογα, εικόνες κρυμμένες στο υποσυνείδητο και μία ευκαιρία να κάνει και να πει και αυτή όσα ντρέπεται. Θα ελευθερωθεί ένα βάρος άπο μέσα της και θα σε ευγνωμωνεί για αυτό. Άσε που θα περάσετε και τέλεια.

Ότι γίνει και ειπωθεί εκείνο το βράδυ, θα αφορά μόνο εκείνες τις ώρες. Δεν σημαίνει τίποτα για εσάς ως άτομα ή ως σχέση. Δεν είστε δύο πολιτισμένοι άνθρωποι που κάνουν "έρωτα" άλλα για λίγη ώρα, δύο ανεξέλεγκτα όντα που τα κινεί η φαντασία και οι ορέξεις τους.

Φροντίστε μόνο μετά να αλλάξετε και τα σεντόνια...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.