Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑ: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ


Αγαπητή Μαρία,

Η πρώτη αντίδραση μας διαβάζοντας το πρόβλημά σου ήταν "Ωραίος ο τύπος!" Παρόλα αυτά θα κάνουμε όπως πάντα και τον δικηγόρο του διαβόλου και θα δούμε το θέμα σφαιρικά.

Έχουμε και λέμε: Βγαίνετε 1 μήνα, είναι γλυκός, τρυφερός σε ψάχνει μέσα στη μέρα συζητά μαζί σου για τα πάντα και ήδη κάνατε κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Κοριτσάκι μου γλυκό, αυτό το πράγμα όπως μας το περιέγραψες είναι ήδη σχέση! Τώρα θα μου πεις κι αφού είναι γιατί όταν τον ρώτησα πού πάμε μου είπε ότι δεν ξέρει ακόμη; Ε, οι άντρες ως γνωστόν είναι λίγο έως και πολύ σχεσοφοβικοί (όλα ανεξαιρέτως τα αρσενικά εδώ κουνάνε καταφατικά το κεφάλι). Πες του για σχέση και βλέπει δεσμά, μαστίγια και κάθε μορφή βασανιστηρίου να πετάγεται μπροστά του.

Για τους άντρες η σχέση συνεπάγεται συναίσθημα κι έρωτα, έτσι την ξεχωρίζουν από την φιλία. Εκεί που μια γυναίκα θα δώσει μια ευκαιρία να δει πού θα πάει το πράγμα, ο άντρας θέλει πρώτα να νιώσει και μετά να το αφήσει να πάει οπουδήποτε.

Το ότι δηλαδή σου ζητά ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ αποκλειστικότητα δεν σου λέει κάτι;

Δεν χρειάζεται ντε και καλά να βάλετε ταμπέλα αγαπούλα μου. Θα έρθει κι εκείνη η ώρα από μόνη της όμορφα κι αβίαστα.

Από την άλλη βέβαια προσοχή και στο αυτονόητο. Μην ο κύριος θέλει έχει και την καβάντζα του και να κάνει και τα παιχνιδάκια του από' δω κι από' κει.

Αν δηλαδή εξαφανίζεται ώρες ή μέρες ολόκληρες κι όταν τον ρωτάς σου τα μασάει ή αν είναι υπερβολικά μυστικοπαθής και σε "κρύβει", τότε κάτι σου κρύβει.

Συμβουλή μας: Προχώρησε επιφυλακτικά, κράτησε κάτι και για σένα, απόλαυσε τις στιγμές κι ότι είναι να γίνει, θα γίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.