ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΑΣ


Λίγο πολύ όλοι μας, άντρες και γυναίκες, έχουμε εκείνο το ένα άτομο του αντίθετου φύλου το οποίο θεωρούμε απλά ως φίλο ή και κολλητό. Τα πράγματα είναι εύκολα όταν είμαστε μόνοι αλλά τι γίνεται όταν στη ζωή μας μπει το ένα και μοναδικό άτομο; Πώς χειριζόμαστε το θέμα και πώς βοηθάμε τον άνθρωπό μας να (απο)δεχτεί τον φίλο ή την φίλη μας;

Να κάνουμε αρχή λέγοντας ότι όλοι μας ζητάμε την αποδοχή ύπαρξης ενός τέτοιου ατόμου στη ζωή μας, χωρίς, όμως, να είμαστε οι ίδιο πρόθυμοι να αποδεχτούμε την ύπαρξη αντίστοιχου προσώπου στη ζωή του συντρόφου μας

Αυτό πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι από τη στιγμή που εμείς βλέπουμε ερωτικά το ταίρι μας, θεωρούμε ότι κι όλα τα άτομα του δικού μας φύλου θα το αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως πώς γίνεται το άτομο που μας στέλνει στα ουράνια με κάθε βλέμμα του, να αφήνει απαθή κάποιον άλλο.

Θα σας βοηθήσω να το κατανοήσετε λέγοντάς σας το εξής: Εσείς γιατί δεν βλέπετε ερωτικά τον κολλητό ή την κολλητή σας; Είναι θέμα γούστου και χημείας. Με κάποια άτομα απλά δεν ταιριάζουμε στο ερωτικό επίπεδο, αλλά μπορούμε να γίνουμε αυτοκόλλητα φιλαράκια.

Ένας άλλος παράγοντας που συντύνει και τρομάζει τον σύντροφό μας είναι ότι με το φιλαράκι μας μετράμε χρόνια ιστορίας, έχουμε τα κρυφά μας μυστικά (τα οποία ενδεχομένως να μην μάθει και ποτέ το ταίρι μας), τα προσωπικά μας αστεία και γενικά μπορούμε να επικοινωνήσουμε ανταλλάζοντας ματιές και μόνο την ίδια στιγμή που το μωρό μας πασχίζει να καταλάβει αν το "όπως νομίζεις αγάπη μου" σήμαινε ακριβώς αυτό ή αν ήταν κρυφό υπονοούμενο με αρνητική χροιά.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι απλά στο χέρι μας να φέρουμε αμόρε και φίλο ή φίλη κοντά. Να τους δείξουμε πόσο σημαντικοί είναι κι οι δυο στη ζωή μας και να βοηθήσουμε να κατανοήσουν τους λόγους που επιλέξαμε το κάθε άτομο για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Κι αν το καλοσκεφτείτε, ένας φίλος του αντίθετου φύλου είναι ευχή και για σας. Γλιτώνετε τη γκρίνια της όταν έχει περίοδο διότι θα προτιμήσει να το πει στον κολλητό της παρά να τσαλακωθεί μπροστά σας, ή την μουρμούρα του αν χάσει η ομάδα του διότι δεν θα θέλει να τον δείτε με νεύρα. Άσε που παίρνουν και χρήσιμες συμβουλές και μπορούν να σας κατανοήσουν καλύτερα!

Τι νομίζατε; Ότι το δώρο γενεθλίων σας ή την υπέροχη εκδρομή σας μόνοι τους την οργάνωσαν; Για δείτε λίγο καλύτερα. Μήπως τελικά είχε και λίγο άρωμα του δικού σας φύλου η όλη υπόθεση; Τότε ξέρετε ποιους να ευχαριστήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.