ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ


Είτε βγαίνετε απλά ραντεβού, είτε είστε μαζί καιρό, θα έχετε προσέξει ότι υπάρχουν φορές που ο σύντροφός σας εκφράζει την ανάγκη να μείνει μόνος του, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι θέλει να βγει εκτός σπιτιού.

Είναι οι στιγμές εκείνες που τον νιώθετε και τον βλέπετε πιο απόμακρο χωρίς ιδιαίτερη όρεξη για συζήτηση ή συναναστροφή είτε μαζί σας, είτε με άλλους.

Αυτό δεν σημαίνει καθόλου οτι δεν εκτιμάει την παρέα σας ή οτι υπάρχει κάτι κακό στην σχέση.

Όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας, μακριά άπο άλλους ανθρώπους, θόρυβο κτλ

Είναι οι στιγμές που μπορούμε να δούμε τα πράγματα άπο μακριά, να αποστασιοποιηθούμε και να τα δούμε καθαρότερα. Τότε που ο θόρυβος στο δικό μας μυαλό καταλαγιάζει και εμφανίζεται η αλήθεια και η λύση σε ένα πρόβλημα ως δια μαγείας.

Ιδιαίτερα δε οι άντρες που δεν είναι το καλύτερό τους να ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Τους μπερδεύει και τους αγχώνει.

Όταν όμως το ταίρι σας, βρίσκεται μέσα στην ησυχία, όλα μπαίνουν στην θέση τους και έχει την ηρεμία και την ευχέρεια να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Επομένως, αφήστε τον να έχει τον χώρο του για λίγο. Χρειάζεται να υπάρχει για λίγο το "Εγώ" μόνο του, για να γίνει καλύτερο το "Εμείς".

Και μην ανησυχείτε... Μπορεί να μην είναι σωματικά μαζί σας εκείνες τις στιγμές, όμως σας κουβαλάει μαζί του όταν είναι μόνος του, βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα της σχέσης, εκτιμώντας τον ρόλο σας και στο τέλος τέλος, του κάνει καλό να του λείψετε λίγο.

 Θα επιστρέψει σε εσάς με καινούργια ενέργεια και ενδιαφέρον.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.