ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ;



Γνωριστήκατε ενώ παραθερίζατε σε ένα από τα πολλά ειδυλλιακά νησιά του Αιγαίου κι αφήσατε τις παρέες σας σύξυλες για να περάσετε τις μέρες σας μαζί. Τα βρήκατε σε πολλά, ερωτευτήκατε κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσετε στην πραγματικότητα.

Μπορεί ένας τέτοιος έρωτας να κρατήσει και να επιβιώσει στις σκοτούρες της αληθινής ζωής, μακριά από τα ανέμελα ξενύχτια και τις ατέλειωτες ώρες θάλασσας και μαυρίσματος;

Για να μπορέσει μια σχέση να κρατήσει κι εκτός διακοπών, πρέπει πρώτα να θέσετε τις προτεραιότητές σας. Μιλήστε κι εξηγήστε ο ένας στον άλλο το καθημερινό σας πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σας. Αναλύστε πόσες ώρες της ημέρας δουλεύετε και μην ξεχάσετε να αναφέρετε εάν δουλεύετε σε βάρδιες ή αποκλειστικά κατά τις βραδυνές ώρες.

Υπάρχει κάτι άλλο που κάνετε μέσα στη μέρα είτε για να χαλαρώσετε, είτε επειδή είναι υποχρέωση που δεν αναβάλεται;

Πόσο χρόνο μπορείτε να αφιερώσετε στη σχέση σας; Πόσα θα μπορούσατε να θυσιάσετε; Ίσως είναι  καλή ιδέα να συζητήσετε και τη συχνότητα των συναντήσεών σας. Θα βρίσκεστε κάθε μέρα όπως και στις διακοπές ή θα ρίξετε λίγο τους ρυθμούς μέχρι να δείτε πού θα πάει η σχέση;

Αν δεν ζείτε στην ίδια πόλη, συζητήστε κάθε πόσο θα θέλατε και μπορείτε να βρίσκεστε και ποιος είναι πιο διαθέσιμος να μετακινείται.


Μια σχέση η οποία προκύπτει στις καλοκαιρινές διακοπές δε σημαίνει ότι πρέπει να διαλυθεί όταν οι διακοπές τελειώσουν, φτάνει να είστε και οι δυο πρόθυμοι να προσαρμοστείτε στις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις της πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.