Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙΠερνάτε όμορφα στα ραντεβού σας, η χημεία μεταξύ σας είναι εμφανής και θεωρείτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα. Να δείτε αν υπάρχει χημεία και σε άλλους πιο προσωπικούς τομείς. Οπότε ακούτε το ταίρι σας να σας προτείνει να περάσετε το επόμενο Σαββατοκύριακο μαζί.

Όσο χαίρεστε άλλο τόσο πανικοβάλεστε. Και οι μεν και οι δε.

Οι γυναίκες τρέχουν να κάνουν ολική μεταμόρφωση, αποτρίχωση, κομμωτήριο, εσώρουχα και οι άντρες ελπίζουν ο champion εκεί κάτω να μην κομπλάρει και να τους βγάλει ασπροπρόσωπους για άλλη μια φορά.

Μήπως να χαλαρώνατε λίγο και να το αντιμετωπίζατε κι αυτό τόσο απλά κι όμορφα όπως και τα ραντεβού σας; Αν καταφέρατε να εντυπωσιάσετε τον άλλο με τον ψυχικό σας κόσμο και τα εμφανή κάλλη σας, δεν θα επηρεαστεί από κάτι τέτοιο. Εκτός αν έχετε κάποιο διαγνωσμένο ιατρικό θέμα που σας εμποδίζει να..... αποδόσετε.

Η πρώτη φορά, ούτως ή άλλως, είναι γνωστό ότι δεν θα είναι η καλύτερή σας σε βάθος χρόνου. Δεν ξέρετε ούτε τι θέλει ο άλλος, ούτε πώς το προτιμά, ούτε τι του αρέσει να ακούει. Αυτά είναι πράγματα που θα ανακαλύπτετε στην πορεία.

Η μαγεία της πρώτης φοράς κρύβεται στο πρώτο ξημέρωμα που θα σας βρει μαζί και στα λόγια αγάπης που θα ακολουθήσουν. Κρύβεται στα λάγμα βλέμματα που θα αντάλλαξετε για πρώτη φορά μεταξύ σας και στα αγγίγματα σε σημεία στα οποία δεν είχατε πρόσβαση μέχρι τώρα. Μαγεία είναι κι οι εκφράσεις απόλαυσης στο πρόσωπου του ανθρώπου σας που θα σας ενθαρύνουν αφού θα σας επιβεβαιώνουν ότι κάτι κάνετε σωστά.

Η πρώτη φορά δεν θέλει άγχος και πανικό, ούτε τρελές επιδόσεις. Η πρώτη φορά απαιτεί χαλάρωση και τα απολύτως βασικά. Την πρώτη φορά κάνετε χαρτογράφηση και κρατάτε για να ξέρετε πώς θα κινηθείτε όλες τις επόμενες φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.