ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Βγήκατε το πρώτο σας ραντεβού, όλα πήγαν καλά και συνεχίζετε να βλέπεστε  προσπαθώντας να καταλάβετε αν αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είναι το μελλοντικό σας ταίρι.
Ποια σημάδια πρέπει να ψάξετε για να βεβαιωθείτε ότι ίσως κοιτάτε το μελλοντικό σας  αμόρε;

1. Περνάτε καλά
Αυτονόητο ίσως, αλλά πολλοί πέφτουν στην παγίδα και αναζητούν σχέση με κάποιον με την ελπίδα ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα στην πορεία. Αν δεν περνάτε καλά στην αρχή, πώς περιμένετε να αλλάξει το πράγμα στην πορεία όταν θα αρχίσει να σας βαραίνει και η ρουτίνα;

2. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα
Δεν είπαμε να μην ξεκολλάτε ο ένας από τον άλλον, αλλά να έχετε και κάποια κοινά ενδιαφέροντα έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί. Ένα κοινό άθλημα, ένα hobby. Να μπορείτε να ακούσετε μαζί λίγη μουσική ή να δείτε μια ταινία, χωρίς να υποφέρει ο ένας από τους δυο σας.

3. Υπάρχει χημεία
Τα φιλιά και τα όμορφα λόγια δε σας αφήνουν αδιάφορους. Υπάρχει μια αμοιβαία έλξη και το νιώθετε.

4. Μπορείτε να συζητήσετε
Για τα πάντα. Από μια είδηση που μόλις ακούσατε, μέχρι και προσωπικά θέματα. Και το κυριότερο να μπορείτε να ακούσετε και να αποδεχτείτε και μια άποψη που να είναι αντίθετη στη δικιά σας.

5. Σας ακούει χωρίς να σας διακόπτει και να σας χλευάζει
Αν σας ακούει με προσοχή και δείχνει ενδιαφέρον στα όσα λέτε, τότε ο άνθρωπος αυτός νοιάζεται πραγματικά. Αν προσπαθεί να σας βοηθήσει να βρείτε και λύσεις στα όσα σας απασχολούν ή έστω να σας καθησυχάσει, τότε έχετε πετύχει jackpot!

6. Πιστεύετε ότι αυτό που συμβαίνει θα μπορούσατε να το ζήσετε μακροπρόθεσμα χωρίς να σας κουράσει
Αν θεωρείτε ότι αυτό που αναπτύσσετε ανάμεσα είναι πολύ ή λίγο για σας, τότε ξέρετε τι να κάνετε. Αν, όμως, μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας στο πλάι αυτού του ανθρώπου ακόμη και μετά από αρκετά χρόνια χωρίς αυτό να σας προκαλεί πανικό, τότε έχετε κάνει μια σωστή επιλογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.