ΣΧΕΣΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ακούω συχνά τόσο άντρες, όσο και γυναίκες (αν και αγαπημένες μου, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κυρίως δικό σας ατού αυτό) να παραπονιούνται ότι η σχέση τους δεν είναι αρκετά όμορφη ή ονειρική.

Έχω να σας πω ένα. Μην παρασύρεστε από τα όσα βλέπετε στις ταινίες. Απλά βάζουν τον πήχη ψηλά για να μην τον φτάνουμε εμείς οι πολλοί κι ανίκανοι.

Δε νομίζω ποτέ κανένας άντρας να θέλει να κάθεται να κάνει πόλεμο ρεψίματος με τη δικιά του ή μια γυναίκα να θέλει να πάει για θεραπεία μαλλιών με τον δικό της. Δεν θα έπρεπε να θέλουμε κάτι τέτοιο, ούτως ή άλλως, διότι μετά χάνεται η μαγεία.

Το κύριο πρόβλημα, όμως, αρχίζει από το γεγονός ότι θεωρούμε ότι ο ρομαντισμός λείπει από τη σχέση μας. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές ο ρομαντισμός υπάρχει και με το παραπάνω, μόνο που εμείς τον σκοτώνουμε αναζητώντας περισσότερο.

Ρομαντισμός είναι οι μικρές, απλές, καθημερινές κινήσεις που κάνει το ταίρι μας για να μας εκφράσει την αγάπη του. Το να μας κρατήσει από το χέρι σε μια βόλτα, το να βάλουμε μια ταινία και να χαζολογήσουμε σαν 10χρονα, ακόμη και το να μαγειρέψουμε μαζί δεν κρύβουν ένα ρομαντισμό;

Πού τον αναζητάτε λοιπόν; Τι αναζητάτε; Όλα αυτά δεν θα μπορούσατε να τα ζήσετε; Δεν τα ζείτε μέσα στη σχέση σας.

Το πρόβλημα είναι ότι στη δικιά μας περίπτωση είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές και δεν καταγράφουμε, ούτε και μπορούμε να δούμε τι βλέπουν όσοι κρύβονται πίσω από τις κάμερες.

Πιστεύετε ότι οι πρωταγωνιστές στις ταινίες καταλαβαίνουν πόσο ρομαντικοί φαίνονται πριν δουν το τελικό αποτέλεσμα;

Αφήστε, λοιπόν, την γκρίνια και την καχυποψία κι απολαύστε τη σχέση σας έτσι ακριβώς όπως είναι. Κι αν ακόμη αμφιβάλετε, ζητήστε από κάποιον να σας βγάλει μια φωτογραφία σε ανύποπτο χρόνο. Δεν θα βρείτε σχεδόν καμιά διαφορά από τα κινηματογραφικά ζευγάρια που ζηλέψατε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.